Maha haprak Melayu tak akan lupa & Pak Lah, politik belah buluh : : sempena 20 tahun pemerintahan ditaktor Seri Mahathir Muhamad - Shahnon Ahmad, Datuk, 1933- (Sik, Kedah : Pustaka Anak Sik, 2001)
On the political leadership of Mahathir bin Mohamad, prime minister of Malaysia.
Koleksi sumbangan Tun (Dr.) Ahmad Sarji Abdul Hamid
Keywords: Mahathir Mohamad, -- Tun, -- 1925-; Political leadership -- Malaysia; Prime ministers -- Malaysia; Malaysia -- Politics and government