September - Ulii Azman; Zaffe A. (Shah Alam : Terfaktab Media, 2014)
Himpunan koleksi cerpen, puisi dan prosa dua penulis muda berbakat iaitu Ulii Azman dan Zaffe A.
Keywords: Short stories, Malay; Malay poetry