Taman ilmu di rimba hijau : gugusan pantun destinasi UUM :'Ilmu, Budi, Bakti' - Azmi Rahman (Sintok, Kedah : UUM Press, 2015)
Buku ini mengungkapkan tentang'dunia' Universiti Utara Malaysia (UUM) yang metoforikalnya ialah sebuah'Taman Ilmu' yang terletak di'Rimba Hijau'.
Keywords: Pantoums; Malay poetry