Tunjukkan aku jalan ke syurga. (Bangi, Selangor : Utusan Karya, 2012)
Sebuah lagi buku istimewa dan menginsafkan yang mesti anda miliki. Terdapat 32 buah cerita menarik dan setiap satunya berkisar kepada pengalaman-pengalaman aneh, menakutkan serta menginsafkan yang dilalui oleh seseorang dalam perjalanan hidupnya. Dalam mengharungi kehidupan ini, ada di antara mereka yang memilih jalan ke kiri, sebahagian lagi memilih jalan ke kanan. Tidak kurang juga yang memilih jalan bersimpang siur hingga akhirnya tersesat dan tercari-cari jalan pulang. Mereka ini mencari-cari jalan ke syurga namun sayang ramai yang tidak menjumpainya. Sebahagian daripada kisah-kisah menginsafkan ini pernah disiarkan oleh majalah Mastika manala sebahagian lagi adalah cerita-cerita baru yang dipaparkan khas untuk buku ini. Antara yang berkongsi pengalaman mereka adalah artis dan selebriti terkenal. Selain itu, terdapat juga sebuah kisah menarik yang berkaitan dengan seorang pendakwah terkenal Ustaz Azhar Idrus. Apakah kisah tersebut? Tunjukkan aku jalan ke Syurga merupakan satu lagi produksi majalah nombor satu negara Mastika dan diterbitkan oleh Utusan Karya Sdn. Bhd. Selamat membaca, semoga anda beroleh rahmat-Nya.
Keywords: Repentance -- Islam; Religious life -- Islam; Forgiveness of sin (Islam).