Zombi kilang biskut - Mamat Khalid; Hasmah Hassan; Awie; Usop Wilcha; Sofi Jikan ([Kuala Lumpur] : Enjit Semut Sdn. Bhd., 2014)
Zombi Kilang Biskut mengisahkan Husin yang kembali ke Kampung Pisang dan bekerja di sebuah kilang biskut di Taiping sebagai'supervisor' atau penyelia selepas di{u00AD}isytiharkan muflis akibat ditipu Skim Cepat Kaya di Singapura. Di kilang berkenaan, Husin bertemu semula dengan rakan sekampungnya iaitu Usop, Deris dan Mat Karan. Mereka kemudian terbabit dalam menyelongkar misteri kemunculan zombi yang mengganas di kawasan kilang terbabit. Keadaan menjadi tegang apabila mereka terperangkap dalam kilang itu apabila polis meng{u00AD}isytiharkan darurat di seluruh Taiping. Dalam masa yang sama seorang demi seorang pekerja kilang itu hilang dan ada yang dijumpai mati dalam keadaan mengerikan. Apabila disiasat, Husin mendapati semua kejadian itu berpunca daripada serangan zombi yang berkeliaran di kawasan stor kilang berkenaan. Dia seterusnya mendapati kilang itu sebenarnya membekalkan dadah jenis ecstasy tetapi proses pembuatan dadah itu menjadikan penagih bertukar menjadi zombi. Namun masalah timbul...
Special feature: Music video.
Pengarah sinematografi, Ahmad Reedzuan ; penyunting, Mohd Khalid Zaffa, Mohd Khalid Amen.
Awie, Usop Wilcha, Sofi Jikan, Eina Azman, Adam AF, Dayana Roza, Ilya Buang, Wani NS, Shuk Balas.
LPF: P13.
DVD format, Letterbox widescreen (2.35:1), NTSC, Region ALL, Dolby Digital.
In Malay with English subtitle.
Keywords: Comedy films; Horror films