Siapa peduli? : sebuah album untuk pembinaan hospital kanak-kanak di Gaza. - A Samad Said, Datuk; Mawi; Azhan; Putera; Mila; Jay Jay; Liza Hanim; Syafinaz; Alyah; Hafiz (Kuala Lumpur : MAPIM, 2011)
Album terbitan MAPIM yang memuatkan 10 buah lagu termasuk sebuah puisi oleh Sasterawan Negara, Datuk A.Samad Said mengandungi lagu-lagu khusus mengenai Palestin dalam pelbagai sejarah penting perjuangan Palestin.
Anak-anak Palestina / Datuk A Samad Said (4:34) -- Siapa peduli? / Jay Jay, Mawi, Hafiz, Azhan Atan, Syafinaz Selamat, Alyah, Mila (5:12) -- Mimpi Gaza / Mawi (4:46) -- Deir Yassin bercerita pedih / Alyah (4:04) -- Illusi dan fantasi / Hafiz (4:06) -- Di malam itu...Sabra Shatila / Jay Jay (3:12) -- Apalgi yang tinggal / Mila & Putera (4:04) -- Masjid Al Aqsa / Liza Hanim (5:28) -- Nakbah tidak akan berulang lagi / Azhan (4:01) -- Who does really care? / Liza Hanim (5:12)
Datuk A Samad Said, Mawi, Azhan, Putera, Mila, Jay Jay, Liza Hanim, Syafinaz, Alyah, Hafiz.
Title from disc label
Keywords: Arab-Israeli conflict; Gaza War, 2008-2009.