Nur Kasih : the movie - Khabir Bhatia; Remy Ishak; Fizz Fairuz; Tiz Zaqyah; Filmscape (Kuala Lumpur : Grand Brilliance, 2011)
Mengisahkan di mana Aidil telah kehilangan isterinya, Aliya dan menjadi ayah tunggal kepada dua cahaya mata, Ilyas dan Maryam. Adam dan Nur Amina hidup bahagia tetapi....
Executive producer, Mohd Frank Lewis ; script, Mira Mustaffa ; editor, Chris Khoo.
Remy Ishak, Tiz Zaqyah, Fizz Fairuz.
DVD format, NTSC, Malay (Stereo), Dolby Digital.
In Malay with English subtitle.
Title from title screen.
Keywords: Family in motion picture