Minyak dagu - Azhari Zain; David, Teo; Fezrul Khan; Fizo Omar; Yana Samsudin (Kuala Lumpur : Metrowealth Movie Production, 2013)
Mengisahkan tentang Azman yang berdendam dengan bekas tunangnya yang berkahwin dengan pemuda pilihan ibunya. Azman mendapatkan bantuan bomoh, seorang pawang hebat minyak dagu. Azman harus mengikut pantang larang dan menyalitkan minyak dagu pada siku Emelda, bekas tunangnya.
Director of photography, Mohd Ridhuwan Zainal Abidin ; script, Panel MIG / Meor Shariman ; editor, MIG Sound Factory / Brian NG.
Yana Samsudin, Fezrul Khan, Fizo Omar.
DVD format, Dolby Digital 5.1 AC3.
In Malay.
Title from title screen.
Keywords: Horror films