Lawak ke der 2 - Hans Isaac; Muhaiyudin Ramly; Nabil; Boboi; Jozan; Harith Iskandar ([Kuala Lumpur] : [Tall Order Production Sdn.Bhd], 2013)
Lawak ke Der? 2 adalah satu persembahan pentas berkonsepkan komedi yang menampilakn barisan pelawak terkenal negara iaitu Nabil, Boboi, Jozan serta Harith Iskandar.
Pengarah muzik, Muhaiyudin Ramly ; penyunting, Nazim Shah ; penerbit bersama, K.Silva Raj.
Performer: Nabil, Boboi, Jozan, Harith Iskandar.
DVD format, Widescreen (2.35:1), NTSC, Dolby Digital.
Title from title screen.
Keywords: Comedy films; Comedy films -- Malaysia; Stand-up comedy