Khurafat - Syamsul Yusof; Liyana Jasmay; Skop Productions Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Skop Production Sdn. Bhd., 2011)
Kisah bermula dengan Johan, seorang pemuda di sebuah hospital kerajaan. Dia sudah berkahwin dan mempunyai seorang isteri bernama Ayshah. Seawalnya pasangan ini hidup aman & bahagia, namun tanpa disangka ujian melanda di pertengahan jalan, kesan....
Special features: Trailer ; video music ; the making of.
Amaran: ibu mengandung dan pesakit jantung dinasihati untuk tidak menonton filem ini.
Pengarah fotografi, Azami Alias, Omar Ismail ; penyunting, Hisyam Jupri, Syamsul Yusof.
Syamsul Yusof, Liyana Jasmay.
LPF: PG13
DVD format, NTSC, Region ALL, Dolby Digital.
Keywords: Islamic heresies -- Drama; Kufr (Islam) -- Drama; Horror films