Pascasejarah : kumpulan cerpen - Fahd Razy, 1984- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2015)
Pemenang Pertama Kategori Kumpulan Cerpen dalam Sayembara Penulisan 2.
Keywords: Short stories, Malay