Kreativiti 3 genre : kepengarangan 12 penulis - Mawar Shafei, 1971- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2015)
On criticism of Malay literature.
In Malay.
Keywords: Authors, Malaysian -- Anecdotes; Short stories, Malay