Segelas kerikil : kumpulan puisi - Kamal Sujak, 1972- (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2014)
Menghimpunkan 75 buah puisi yang pernah ditulis semenjak tahun 2008 hingga 2014, penulis membahagikan kumpulan puisi pertamanya ini kepada dua bahagian iaitu, Melihat Mereka dan Melihat Aku.
Poems.
In Malay.
Keywords: Malay poetry