Kembara muzik Joe Chelliah - Johami Abdullah@ Joe Chelliah, 1944- (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2015)
Autobiography of Johami Abdullah, a musician in Malaysia.
Koleksi Sumbangan: Prof Dr Nor Hashimah Jalaluddin.
In Malay.
Keywords: Joe Chelliah, -- 1944-; Musicians -- Malaysia -- Biography; Music -- Malaysia