Peta digital topografi - Malaysia. Jabatan Ukur dan Pemetaan (Kuala Lumpur : Jabatan Ukur Dan Pemetaan Malaysia, 2015)
Mengandungi data digital topografi bagi negeri Terengganu, Perak, Johor dan Selangor.
Perisian software bagi peta digital topografi boleh didapati di Fakulti Sains dan Teknologi.
Format : Shp File.
Description based on publisher information.
Keywords: Maps, Topographics; Digitized maps; Electronic maps; Digital maps