Cabaran 2006 : Sukan Asia - Radio Televisyen Malaysia (Selangor : Q-plex Communication Sdn. Bhd)
Membincangkan isu-isu semasa sukan negara seperti sukan boling, olahraga, penganjuran kejohanan pingpong berpasukan dalam menyahut cabaran Sukan Asia 2006.
Untuk terbitan RTM.
Penerbit, Mohamed Tiar Sharif & Hasri Mohd Noor.
Suara latar: Shaukei Kahar.
VHS format.
Title from title screen.
Keywords: Asian Games