Kamus arkeologi : data arkeologi dan teknik arkeologi - Adi Haji Taha, Dato'; Mohd. Kamaruzaman A. Rahman; Mohd Supian Sabtu (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2013)
Malay-English dictionary of archaeology terms.
Mengandungi bibliografi : mukasurat 143-148.
Malay and English.
Keywords: Archaeology -- Dictionaries; Archaeology -- Terminology