Koleksi terbaru Happy Records. - Data; Fauziah Latiff; Shasha; Raja Kumbang; Happy Records (Kuala Lumpur : Happy Records, 1993)
Terdapat empat belas buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
Sebak / Data) (4:36) -- Cinta Tujuh Keramat / Data (5:23) -- Destinasi / Data (4:04) -- Simfoni Pelarian Cinta / Data (4:20) -- Setia Yang Satu / Data (5:36) -- Puncak Yang Rebah / Data (5:10) -- Terpisah Akhirnya / Fauziah Latiff (3:18) -- Hari Yang Istimewa / Fauziah Latiff (3:48) -- Kalah Atau Mengalah / Fauziah Latiff (4:20) -- Ke Titik Akhir / Shasha (4:38) -- Rindu 16/ Shasha (4:22) -- Jujur / Shasha (4:40) -- Dangdut Haloya / Raja Kumbang (4:50) -- Sepi / Raja Kumbang (4:10).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music -- Malaysia