Pasangan duet - Chang, Kervin; Rock Records & Tapes (Malaysia). (Kuala Lumpur : Rock Records & Tapes (Malaysia), 1998)
Terdapat lima belas buah lagu duet pelbagai irama yang dimuatkan dalam album ini.
Taman Rashidah Utama / Vokal Sensasi Harmoni (6:19) -- Pesta Dangdut / Shikin & Ayati (3:57) -- Kembali / Saleem & Maria (5:32) -- Cinta Dangdut / Ayati & Masleena (4:20) -- Menjejak Bayang-Bayang / Wann & Saleem (4:30) -- Rindu Bayangan / Vokal Sensasi Harmoni (3:22) -- Suci Dalam Debu / Saleem & Poppy (4:41) -- Panas / Umarul & Ito (4:39) -- Fantasia Bulan Madu / Saleem & Poppy (3:22) -- Bukan Aku Tak Cinta / Saleem & Adilla (4:41) -- Dunia / Saleem & Umarul (4:20) -- Seribu Penghargaan / Saleem & Umarul (5:58) -- Dalam Tafakur Ku / Siso, Burn & Al-Muhaymin (4:30) -- Orang Rentak Berdua / Saleem & Ayati (5:46) -- Joget Lagi / Wann, Shikin & Ayati (4:39).
Koleksi Khas Wiramanja.
Keywords: Duets; Songs, Malay