Anugerah - Anugerah; A. Ali; Ambang Klasik; Matahati (Selangor : Ambang Klasik, 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
Aku Redha (4:50)-- Sekiranya Kita Sehaluan (4:03) -- Kepastian Cinta (4:35) -- Badai Asmara (4:30) -- Pesta Malam Minggu (5:44) -- Menaruh Harapan (5:40) -- Masa Bercinta (3:32) -- Kuala Lumpur (4:00) -- Kurelakan (3:55) -- Belum Masanya (4:33).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay