Kaya - Aris; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
Cinta Tak Kenal Siapa (5:23) -- Lafaz Kasmaran (4:46) -- Kamus Hidup (4:15) -- Kata-Kata Berharga (5:17)-- Antara Marah & Tawa (5:09) -- Kurnia Hidayat (5:24) -- Padang Rindu (5.00) -- Maya Romantika (4:55) -- Anak Malaysia (3:41) -- Kaya (5:05).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Popular music -- Malaysia; Songs, Malay -- Malaysia