Radio chart SRC. - Suria Records (Kuala Lumpur : Suria Records, 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Prasangka Yang Berakhir / Maz -- Apakah Salah Ku / Maz -- Siapa Ku Di Hati Mu / Ayie -- Suci Di Rimba Asmara / Ayie -- Kau Kasih Kau Sayang / Asha Malik -- Abang Sayang / Asha Malik -- Biarlah Aku Menyintai Mu / D.A.T. -- Kera Sumbang / D.A.T. -- Sya'ir Cak Pong / N.D. Lala -- Zapin Mengharap / N.D. Lala.
Koleksi Khas Wiramanja.
Volume 1.
Maz, Ayie, Asha Malik, D.A.T., N.D. Lala.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay -- Malaysia; Popular music