Khas buat DJ volume 3 - New Southern Records (Kuala Lumpur : New Southern Records, 1999)
Terdapat lima buah lagu pilihan DJ dari lima artis berbeza yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Abadinya Cinta Ku / Moin (4:33) -- Aku Keliru Maksud Hati Mu / Rozita Izlyn (6:27) -- Kebebasan / G.I.M. (4:59) -- Selamat Tinggal Sayang Ku / Success (4:45) -- Kembalilah Kasih / Anggun (4:33).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music