Nafas kekasih / Fotograf. - EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI, 1997)
Terdapat tiga buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Nafas Kekasih -- Nafas Kekasih (versi piano) -- Nafas Kekasih (versi instrumental).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music