Radio hits volume 5. - EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1996)
Terdapat sepuluh buah lagu popular radio yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Tiada Duka / Aishah (4:20) -- Cinta Tak Kenal Siapa / Aris (5:23) -- Hatiku Sudah Patah / Sharifah Aini (6:23) -- Sanubari / Cradle (3:58) -- G.I.G. / Elite (3:47) -- Di Telan Pahit Di Buang Sayang / Legacy (5:31) -- Di Takdir Kita Bersama / Mac Ruhayu (5:20) -- Katakan Pada Ku / Ahmad Ramli (3:50) -- Gerhana Cinta / Rahmat (4:22) -- Redha / Rahim Maarof (5:12).
Koleksi Khas Wiramanja.
Aishah, Aris, Sharifah Aini, Cradle, G.I.G., Legacy, Mac Rahayu, Ahmad Ramli, Rahmat, Rahim Maarof.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music