WW96 - Wohnen; Bunga Tanjong Productions; Valentine Sound Productions (Kuala Lumpur : Bunga Tanjong Productions, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Cinta Berkata-kata / (4:15) -- Gapailah Cintaku / (4:28) -- WW / (4:04) -- Bunga Di Hujung Lalang / (5:03) -- Berbudi Yang Seikhlasnya / (5:44) -- Rindu / (5:22) -- Mergastua Kehairanan / (3:33) -- Suatu Persada / (4:50) -- Impian Yang Nyata / (5:52) -- Wawasan Realiti / (4:26).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay