Album baru - Lemon T; Krisya; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1997)
Mengandungi tiga lagu dari album kumpulan Lemon T dan tiga lagu dari album Krisya.
CD 1 : Kekasih Diambil Orang / Lemon T (5:11) -- Kerana Janji / Lemon T (5:14) -- Belang-Belang / Lemon T (5:56) -- Cinta Kasih / Krisya (5:56) -- Syair Cinta / Krisya-duet bersama Rudy Cradle (5:56) -- Bukan Salah Siapa / Krisya (3:57).
Koleksi Khas Wiramanja.
Lemon T, Krisya.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music