10-1A - Manterra; EMI (Malaysia). (Seri Kembangan, Selangor : EMI (Malaysia), 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : 10-1A / (4:36) -- Nyet Nyet Nyet / (3:59) -- Serangan (Asyik Dan Syahdu) / (4:56) -- Barzakh / (4:52) -- Kisah Dan Tauladan / (4:14) -- Berangan Lebih / (4:52) -- Tangga Lipat Ke Langit / (4:51) -- Jaguh / (4:06) -- Gendala / (5:32) -- Balaci / (3:38).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Rock music