G.I.G - Elite; EMI (Malaysia).; KRU Records (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1996)
Terdapat enam buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : G.I.G. / (3:47) -- G.I.G. In Da'House / (4:20) -- La Diva / (4:03) -- G Funk E Side G.I.G. / (3:55) -- G.I.G. (Inst) / (3:47) -- La Diva (Inst) / (4:03).
Koleksi Khas Wiramanja.
Watie, Linda, Sasha, Azza, Abby.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music