Comel - A to Z; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Ampang, Selangor : Sony Music Entertainment, 1995)
Terdapat empat buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Comel / (5:20) -- Menara Strawberry / (5:20) -- Berdendang / (4:20) -- Hanya Di Mimpi (Nadia) / (5:03).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- 1991-2000.