Kau pendusta - Korie; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI, 1997)
Terdapat empat buah lagu popular yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Kau Pendusta / (4:16) -- Mungkinkah Sayang (duet bersama Ella) / (4:59) -- Kau Pendusta (versi alternative) / (5:04) -- Kau Pendusta (karaoke) / (4:44).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music