Tiada Duka Untuk Apa : promotional use only - Aishah; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1996)
Terdapat tiga buah lagu popular yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Untuk Apa / (4:34) -- Antara Cinta & Kasih / (4:16) -- Antara Cinta & Kasih (versi piano).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music -- Malaysia