Mac Ruhayu. - Mac Ruhayu; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1996)
Terdapat tiga buah lagu berirama balada yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Di Takdir Kita Bersama / (5:20) -- Emosi Rindu / (4:10) -- Segalanya Pasti... Pasti / (5:54).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music