Dari Ajin untuk rakan-rakan - Ajin; Kharisma Arts & Music; BMG Pacific (Kuala Lumpur : Kharisma Arts & Music, 1994)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Mengapa / (4:08) -- Bujang / (4:00) -- Cerita Satu Malam (2) / (5:06) -- Semangat / (3:37) -- Roket / (5:05) -- Kasih Sayang / (4:36) -- Bebaskan / (4:49) -- Mungkin / (4:04) -- Gila / (4:27) -- Lagu Melayu / (3:49).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay