Eury Khan - Eury Khan; Ooi, Nicky; Polygram Records (Kuala Lumpur : PolyGram Records, 1994)
Terdapat lima buah lagu berirama rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Nafas Cinta / (5:42) -- Ratu Impian / (2:55) -- Antara Dia Jua Diri Mu / (4:58) -- Memburu Realiti / (3:57) -- Sandiwara / (4:02).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay