Cukup sudah - DJ Dave; Dave Enterprise; Suria Records (Kuala Lumpur : Dave Enterprise, 1993)
Terdapat sebelas buah lagu termasuk beberapa lagu lagu Hindi dan Tamil yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Papa Berpesan / (4:54) -- Cukup Sudah / (4:37) -- Sayonara / (3:36) -- Terkenang-kenang Daku / (4:24) -- Cinna Poovae / (5:09) -- Mein Shair To Nahi / (5:25) -- Aishah / (6:02) -- Papa Kehete / (4:54) -- Puisi Duka / (5:25) -- Ek Pyaar Ka Nagma Hai / (5:56) -- Jeea To Jeea / (6:04).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music