DJ sampler : khas untuk juruhebah - Life Record Industries; Hup Hup. (Kuala Lumpur : Life Record Industries, 1996)
Terdapat tiga belas buah lagu pilihan khas juruhebah yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Antara Cintamu Dan Dosaku / Kulit (5:36) -- Mainan Sepi / Mega-Megalomania (5:27) -- Padamu Kasih / Melati-Bila Hatiku Rindu (5:00) -- Ucapan / Mamat-Pasrah (5:33) -- Aku Dah Sampai / BPR'97 (4:31) -- Damai Di Sini / BPR'97 (5:05) -- Apa Lagi Nak Dikata / XPDC (4:22) -- Rambut / Reggae Dhut MSC (4:27) -- Yang Tersayang / Imam S. Ariffin & Nana Mardiana (6:25) -- Semenjak Kita Berpisah / Noraniza Idris (4:47) -- Fatwa Pujangga / Rama Alphama-Melayu Deli Disco Reggae (5:05) -- Engkau Laksana Bulan / Rama Alphama-Melayu Deli Disco Reggae (4:58) -- Evening In Paris / M. Shariff & Dr. Promila Gill Ala Hindustan (6:00).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music