Heat : DJ sampler - Heat; Broadway Entertainment (Malaysia).; BMG Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Broadway Entertainment (M), 1996)
Terdapat tiga buah lagu berirama pop yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Rintihan Hati / (4:39)-- Masih Merindui / (4:31) -- Rayuan Ku / (4:24).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay