Gelek 100% - Fitri; EMI (Malaysia). (Kuala Lumpur : EMI (Malaysia), 1997)
Terdapat sepuluh buah lagu berirama dangdut yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Mawar Merah / (4:56) -- Ku Ingin Selalu Di Sampingmu / (4:56) -- Hitam Manis / (4:00) -- Bagaikan Puteri / (4:41) -- Sedih Sekelip Mata / (5:07) -- Rangkaian Gelek1 (Malam Ini, Ingatlah Sayang, Kekasih Awal Dan Akhir) / (5:55) -- Kini Baru Kau Sedar / (4:21) -- Seksa / (5:12) -- Dulu Dan Sekarang / (3:33) -- Rangkaian Gelek 2 (Dangdut Reggae, Masihkah Kau Ingat, Hingga Akhir Nanti) / (6:00).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay