Stereofonik - A-Tech; Zman Production; Sony Music (Kuala Lumpur : Zman Production, 1994)
Terdapat lima buah lagu berirama pop dalam bahasa Melayu dan Inggeris yang dimuatkan album ini.
CD 1 : Do You Still Want To Be My Baby / (3:58) -- Pasti / (4:10) -- Stereofonik A-Tech (Attacke) / (4:23) -- Mind (English) / (5:28) -- Do You Still Want To Be My Baby (Instrumental) / (3:58).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, English