Erra Fazira. - Erra Fazira; Gee Seelan; Polygram Records (Kuala Lumpur : Polygram Records, 1995)
Terdapat empat buah lagu berirama pop Melayu dari dua artis berbeza yang dimuatkan dalam album promosi ini.
CD 1 : Yang Terindah Hanyalah Sementara / Erra Fazira-- Aku Dan Dia / Erra Fazira -- Cinta Dan Kealsuan / Gee Seelan -- Berita Dari Rantau / Gee Seelan.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay