Wajah - Aishah; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Ampang, Selangor : Sony Music Entertainment (M), 1995)
Terdapat empat buah lagu yang dipetik dari album Wajah.
CD 1 : Cinta Beralih Arah / (5:35) -- Malam / (4:38) -- Wajah / (4:59) -- You've Got A Friend / (6:17).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music