Keagungan - Mustika; Ambang Klasik; Matahati (Petaling Jaya, Selangor : Ambang Klasik, 1999)
Terdapat sepuluh buah lagu nasyid yang dimuatkan dalam album ini.
Yang Bernama Wanita / (3:30) -- Kenangan Semalam / (4:49) -- Ujian / (4:29) -- Hadirlah Kekasihmu / (4:26) -- Balada Insan Berdosa / (4:10) -- Bicara Hamba / (4:30) -- Maha Suci Allah / (4:26) -- Setianya Kasihmu / (4:21) -- Doa Khatam Quran / (2:57) -- Cinta Zulaika / (5:11).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Music -- Religious aspects -- Islam