Cinta - Kris Dayanti; Anang; Warner Music (Kuala Lumpur : Warner Music, 2000)
Terdapat sebuah lagu berirama balada yang dipetik dari album'Cinta'.
Cinta.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music