Cecupak. - Cecupak; Ambang Klasik; Matahati (Petaling Jaya, Selangor : Ambang Klasik, 1999)
Terdapat sebelas buah lagu berirama popular yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Joget Kenduri Kendara / (4:17) -- Rap Cecupak / (3:39) -- Keroncong Gigi Merah / (6:23) -- Bor Bor Bor / (3:47) -- Jangan Main Lantak / (3:19) -- Gigi & Lidah / (3:19) -- Cecupak (lagu tema) / (1:53) -- Joget Kenduri Kendara (minus one) / (4:17) -- Rap Cecupak (minus one) / (3:39) -- Keroncong Gigi Merah (minus one) / (6:23) -- Bor Bor Bor (minus one) / (3:47).
Koleksi Khas Wiramanja.
Ahli kumpulan: Pak Jaeh(Zulhisham), Ropi(Zahid), Pak Lah(Fendi), Ucop(Zaidi), Pian(Rafik)
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay