Terus gemilang : DJ sampler - Spring; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Selangor : Sony Music Entertainment, 1999)
Terdapat dua buah lagu berirama pop yang terdapat dalam album ini.
CD 1 : Menggapai Sinarmu -- Terangi Kembali.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.