Jatuh cinta - Sheila Majid; WARNER Music (Malaysia). (Kuala Lumpur : Warner Music, 1999)
Terdapat sebuah lagu single petikan dari album Sheila Majid'Ku Mohon'.
CD 1 : Jatuh Cinta / (4:59).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music