Pasrah : lagu tema filem'Pasrah' - Erra Fazira; Sony Music Entertainment (Malaysia). (Ampang, Selangor : Sony Music Entertainment, 1999)
Mengandungi sebuah lagu tema filem.
CD 1 : Pasrah.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Motion picture music; Popular music; Film soundtracks