Jangan lafazkan - KRU; EMI (Malaysia). (Selangor : EMI, 1999)
Terdapat tiga buah lagu berirama pop rock yang dimuatkan dalam album ini.
CD 1 : Jangan Lafazkan / (5:13) -- Luar Biasa / (3:52) -- Formula / (4:04).
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from disc label.
Keywords: Songs, Malay; Popular music