Rindu - Hijjaz; Telaga Biru.; BMG Music (Kuala Lumpur : Telaga Biru, 1999)
Terdapat dua buah lagu nasyid yang dimuatkan dalam promo CD ini.
CD 1 : Fatamorgana -- Rasul Junjungan.
Koleksi Khas Wiramanja.
Title from container.
Keywords: Music -- Religious aspects -- Islam -- Malaysia; Islamic music